Hjärnan på tusen håll.

Asså RÖVELEN vad jag har varit tyst här på slutet. Ferlåt, schmerlåt.

Såhär är det. Jag går liksom upp i saker till 100% när jag påbörjar något jag tycker är roligt och då stannar ofta mycket annat av. Jag har ju fått en riktig drömpraktik. En sån där praktik jag liksom vill suga ur varenda liten droppe kunskap och inspiration ur. Därför är det just nu mycket att tänka på, mycket att lära sig och mycket jag vill försöka leva upp till. Och sjutton-gubbars-trasseltrådar vad roligt och skojigt och det är!

Tyvärr är ju det här så kallade livspusslet en aning svårt att få ihop om jag ska försöka prutta in några timmar sociala medier även kvällstid när jag kommit hem från praktik, hämtat onge på förskolan, micrat något halvfabrikat och gubbsomnat på soffan. Ergo lidande blogg. Så jag tänkte såhär.

Ni får helt enkelt följa mig på twitter och instagram. På dessa ställen är jag fortfarande någorlunda aktiv. 140 tecken är lätt att slänga upp när andan faller på och jag bangar aldrig en selfie om tillfället erbjuds. Så gör så, så kanske Blogghen väcks till liv när jag känner att jag fått styr på grejerna.

(Eller när jag fått något slags trotsigantireaktion på det här inlägget och skanderat JAG HINNER VISST BLOGGA SÅ JAG TÄNKER INTE HA NÅN JÄKLA PAUS)

Vem vet?

IMG_4610_2

 

3 reaktioner på ”Hjärnan på tusen håll.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s