Motivationen räcker inte till att slutföra #blogg100

Blogg 100 fungerade superbra som motivation för mig förra året. Det här året har det mest lett till prestationsångest och därför hoppar jag nu av utmaningen. Sociala medier ska för mig vara förknippat med lust och vinning och just nu känner jag inte det inför mina egna kanaler. Kanske för att jag tycker att det är så himla kul att hålla på med strategisk kommunikation via min praktik. Lusten kommer säkert tillbaka när jag har rett ut begreppen, hittat tiden och landat lite. När lusten kommer tillbaka så har jag så mycket jag vill prata om.

Typ PMS, min prenumeration på månatliga förskolemagsjukor, feminism, marknadsföring och kommunikation, mina nya upphetsande böcker, hur jag sörjde förlusten av mitt gamla liv när jag blev gravid, den nya framåtvända ergobabyselen, framtidstankar, föräldrapepp och massa annat.

Jag tar det därför lite lugnt nu så kanske lusten kommer när jag inte känner något tvång att göra det. Och ABSOLUT först och främst ska jag ta och bli frisk från denna vända med förskolesjuka så kan vi pratas vid sen igen.

Låter det okej? Tack förresten för att ni läsare är så himla världsbäst när det kommer till pepp, uppmuntran och tips. Ni är bäst!

Här följer lite blandade bilder från veckan som gick.

20140329-200459.jpg

20140329-200514.jpg

20140329-200527.jpg

20140329-200547.jpg

3 reaktioner på ”Motivationen räcker inte till att slutföra #blogg100

  1. Oj oj oj. Ta det lugnt och ha roligt. Men när du är tillbaka längtar jag efter att läsa om hur du sörjde förlusten av ditt gamla liv när du blev gravid. Mvh, gravid och går och lägger mig klockan nio varje kväll.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s