Jag vann mot äpplet!

SCHÄKTA men nu har det varit sådär tomt och tyst här på bloggen igen. Och det är väl inte så konstigt när en begrundar vilket tekniskt trauma jag gått igenom de senaste dagarna. Eller ja, trauma kanske är att ta i men alltså nä inte egentligen. Med tanke på hur mycket en sådan där liten plåtlåda vid namn Macbook kostar så är det ju inte konstigt att jag får både ångest och kallsvettningar när den går sönder för fjärde gången på ett halvår. (Det första halvåret i dess liv skall tilläggas).

Efter mycket bråk och tjafs med Apple har jag nu iallafall fått tillbaka lillbrittan från service, köpt en hårddisk och gjort en backup, blivit lovad en splitterny dator samt fixat någon typ av kompensation (som jag inte vet vad det är men med tanke på hur motvilliga apple var så lär det väl vara en påse med gyllene bajs eller något).

Lilla Gull-Britt 1 är alltså snart ett minne blott och in i mitt liv träder istället Gull-Britt 2 – Samma härliga datamaskin fast förhoppningsvis jättebra istället för makalöst skitdålig. Dessutom levereras hon med en splitterny garanti. Tack Apple. Nu kanske jag äntligen kan få tillgång till den kvalitetsdator jag pungade ut en halv förmögenhet för.

Anyways. Praktiken kommer att bli superkul. Särskilt nu när jag kommer att ha en dator och slipper sitta och säga ”humm” och skriva oklara anteckningar i ett sjukt analogt anteckningsblock. Jag fick så mycket feeling efter första dagen att jag kubbade hem, klickade mig rätt in på bokus och ba BAM knappade hem en bok om sökmotoroptimering, en om marknadsföring i sociala medier och självaste svenska skrivregler.

NU BLIR DET UPPHETSANDE LÄSNING! (och jag skojar inte ens)

Dagen idag bestod dessvärre av VAB då somliga har fått ögoninflammation och inte får gå till förskolan. Eftersom att somliga var pigga i övrigt fick somliga följa med som minipraktikanter till kontoret under ett par timmar.

 

 

20140326-220512.jpg

20140326-220531.jpg

 

2 thoughts on “Jag vann mot äpplet!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s