Blogghen hjärta Ung cancer.

Vinden har blåst min riktning, turgudarna har gett mig en kamratlig klapp på axeln och min lyckliga stjärna lyser lite extra starkt. Tiden är kommen och nu är det alltså äntligen dags.

Idag börjar jag nämligen min 10 veckor långa praktik på Ung cancer. Organisationen som kämpar för att förbättra unga cancerdrabbades livsvillkor och som har fått hela Sverige att bära handgjorda armband med texten ”FUCK CANCER”. Organisationen bakom filmen ”Det är okej att känna”. Organisationen jag allra, allra helst spenderar 10 veckor hos. Det är en riktig drömpraktik och jag får nypa mig i armen lite när jag tänker på att jag får vara med bakom ratten nu i vår. 

Ni vet väl att ni kan följa Ung cancers arbete via både blogg, twitter och instagram? Gör det!

20130921-115025.jpg

3 reaktioner på ”Blogghen hjärta Ung cancer.

  1. Min lilla korvunge har gömt mitt armband på ett väl utvalt ställe i detta stora huset så jag måste nog köpa ett nytt.
    Vilken fantastiskt plats att få ha praktik på! Jag har alltid undrat vem som pärlar de där armbanden & har så gärna alltid velat hjälpa till. Kanske lite svårt från USA dock?

    (Btw. Sjukt jobbigt att göra matte varje gång man ska kommentera här, haha. Har haft fel svar 3 gånger & fick ta till miniräknaren tillslut, heh.. Nej jag hade väl inte bra mattebetyg.)

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s