Jag känner mig halv!

Nej, okej. Jag känner mig inte halv, bara nästan. Datorn är för fjärde gången sedan september (då splitterny macbook pro) trasig
måste in på service. Sjukt lägligt, med tanke på att kursen hann ta slut innan. Sjukt olägligt med tanke på att jag imorgon ska ut på min efterlängtade praktik där jag behöver min trotjänare.

Förhoppningsvis får jag en ny nu med tanke på att det är tredje gången jag lämnar in den för samma fel. Tycker också att jag borde bli kompenserad men troligtvis så tycker inte Apple riktigt likadant. MEN om nu the almighty Apple  of doom läser detta och räds min blogg enorma inflytande kan jag hälsa att jag vill ha en ny dator med extra minne insmackat i den. Gärna en kram och en våffla också.

Såhär blev det senast min dator dog. Flera tusen bilder åt röva. Tack för den, Apple.

IMG_2757

One thought on “Jag känner mig halv!

  1. jag har aldrig haft något problem med min macbook på de snart fem år jag har haft den (eller ja, efter 4 år svällde batteriet så jag skaffade ett nytt), men har förstått att när äppel-datorerna får för sig att bråka, då fan gör de det ordentligt.. hoppas du får en ny!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s