Bloggutmaning minus två lika med #blogg98

20140320-151025.jpg

 

 

SCHÄKTA, men jag har redan misslyckats med blogg100, den där utmaningen som går ut på att en ska blogga varje dag i hundra dagar. Nu har det nämligen varit svintyst på bloggen i två dagar. Jag skyller det hela på att det har varit examinationstider i skolan och att jag mer eller mindre har bott i mediehuset på JMG. Dagarna har (med undantag för en snabb förskolehämtning) spenderats på skolan från 9-snåret på morgonen till midnatt.

Komplett med onlinepizza, 30 000 tecken exklusive mellanslag, powerpoint och deadlineångest. En kan ju vilja mörda för mindre.

Jag pluggar alltså femte terminen på medie och kommunikationsvetarprogrammet vid Göteborgs universitet(eller MKV som det brukar kallas). Det man kan bli av den utbildningen är informatör, kommunikatör, diverse PR-yrken samt arbetslös. Det sista är det vanligaste och av den anledningen har vi 15 poäng praktik inbakat i den här terminen, så att vi kan få lite kött på benen innan vi med blottade halsar kastas ut i verkligheten till rekryteringsvargarna.

Det känns läskigt att jag snart är klar men samtidigt himla skoj. Kommunikation är ju det jag kan och är bra på. Förhoppningsvis finns det någon snällis där ute som vill anställa ett social media freak som mig nästa vår. *ler lismande och gnuggar ett äpple mot skjortärmen*

Anyways så redovisade vi vår kommunikationsplan för uppdragsgivaren idag. Det kändes ungefär som att få nobelpriset och bli avrättad på samma gång. Nu är jag 15 högskolepoäng rikare och ett steg närmare min examen. Boo yah.

20140320-151046.jpg

2 reaktioner på ”Bloggutmaning minus två lika med #blogg98

  1. Ping: Syltis på Söder | Ett saknat blogginlägg

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s