Mina tre bästa bloggar.

20140317-221116.jpg

Jag efterfrågade ju era favoritbloggar här för ett tag sedan och fick en massa bra svar. Så bra att jag nästan skulle vilja ha fler. JAG ÄLSKAR NÄR NI BERÄTTAR BRA GREJER FÖR MAJJ! Iallafall. Bland dessa har jag hittat några nya bloggar som har fått flytta in på bloglovin, typ DOBRE FUTRO. SÅ jag tänkte att jag ska ta och tipsa om mina favoritbloggar för tillfället. Det är inte mer än rätt nu när ni har tagit er tid att skriva massa goa tips till mig.

HÄR KOMMEROM!

Ohemul – Världens bästa ohemul bloggar ohemult roligt om livet som morsa. Får kul-ångest ibland och känner att jag kanske borde lägga ned det här med bloggandet. Att hon sen dessutom nyss fick en fjunig liten färsking till bebis skadar ju  liksom inte *slänger in det trånande getögat genom fönstret*

Hanapee – Jag älskar Hanapee. Läs Hanapee. Sjukt rolig, sjukt smart och så en oändlig förkärlek för fula bilder på sig själv. Jag älskart.

Mina sanna ord – Lärare, normkritiker och lesbisk svenssonmamma om hon får presentera sig själv. Skriver gång på gång på gång tankeväckande och bra inlägg. Har alltid en superklok input på allting. Dessutom var det hon som gav det roliga patt-tipset på instagram.

Lyckliga Lotta – Tvillingmorsa, min kusin och jävligt kul. Bjuder på sig själv och skriver om vardagsgrejer. Älskar.

Whinar – Blogg om naglar, feminism, skönhetsprodukter och politik. Skriven av juridikstudent som rattade instagramkontot @kvinnohat som första gästinstagrammare sedan kontot blev stafettkonto.

Mammas blogg – Pga ❤

Ta och läs. Genast! När ni är färdiga kan ni ta och gå in på kommentarerna till inlägget jag länkade till i början av det här inlägget. Där finns det massa göttiga tips. Seså, SCHAS!

4 thoughts on “Mina tre bästa bloggar.

 1. Men oj vad gullig du är Isabelle, jag undrade ju varför jag blivit så populär helt plötsligt! Och nu hittade jag ju massor av nya favoriter, tack! ❤

  Gilla

 2. Fick en kommentar från en som hittat till mig via dig, vilket gjorde att jag nu hittade till dig. Vilket i sin tur gör mig hemskt glad, för du är ju ASM.

  Tack för bra blogg och fina ord!

  Gilla

 3. Jag gillar två bloggar som jag brukar läsa när jag behöver lite perspektiv på saker: http://www.jordliv.com och Vilda barn (http://hostlycka.blogspot.se). Båda skrivs av Maria, som flyttade från Nordnorge till Sydamerika och ibland åker ”hem” till Sverige. Hon och hennes man drömmer om att leva självförsörjande, friare och mer hållbart. Vilda barn-bloggen är ”en blogg om att amma, bära, älska, lära, leka och vara”. Du kanske har stött på dessa tidigare?

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s