Några vardagspixlar från helgen.

20140316-220339.jpg

 

Plötsligt hade jag visst långt hår igen. Jag har längtat ända sedan jag klippte av mig det två veckor innan förlossningen, hösten 2012. Page är en jättetrevlig frisyr, i ungefär en kvart. Sen gråter jag av frustration, längtar jag tills jag kan sätta upp den i en knut och när jag väl kan det så sitter den där på hövvet för alltid. Knuten alltså.

Nu är jag bara lite tvekis på om jag ska ha kvar ombren eller om jag ska ljusa upp det helt och hållet. Inputs?

20140316-220349.jpg

Sen så pluggar jag en masse. På torsdag ska vi redovisa en stor och svår uppgift. Det ska bli kul men jag misstänker att jag kommer att få plugga tills jag kräks, de kommande dagarna. Det kan det få kosta, för sen så blir det inget mer plugg i vår eftersom att jag ska ut på praktik! Det ska bli helt sjukt skoj och jag är lika delar förväntansfull, nervös och aspeppad.

20140316-220405.jpg

 

Har byggt en massa duplodjur. Derp derp, säger hen.

20140316-220426.jpg

Och brummat, såklart.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s