Throwback thursday, Varma Minnen Edition.

På torsdag svämmar instagram över av bilder från en svunnen tid. THROWBACK THURSDAY skriker folk varpå de hysteriskt laddar upp gamla skolfoton, bilder på gammhamstern Smulan, minnen från skidlägret till Ammarnäs, första hångel på skoldiscot på Ålidhemsgården och någon skön bild från Phuket-05.

Till skillnad från många andra så gillar jag throwback thursday. Det är sköj att få se riktiga ärkehipsters kasta av sig häftighetsfasaden och bjuda på riktiga godbitar i form av Riktigt Dåliga Skolfoton.

Därför tänkte jag bjuda på några godbitar själv.

iphone-februari-154

Jag, 9 år.

vickanochdanneochbella

Danne och Vickan och Jag, när de tillkännagav sin förlovning. Fick en förfrågan om att vara med. ”Okej”, sa jag.

KateochleoochbellaHär hamnade jag mitt i ett litet missförstånd. Jag skulle gå ned till bilen för att hämta min Etch-a-Sketch och så låg det två och hånglade där inne. Tokigt.

Jurassic-Parkochjag

Och så den gången när jag skulle få provåka bilarna på Jurassic Park. Stel av rädsla här men ändå jävligt coolt att få ha träffat en T-rex, måste jag säga. Minsann.

Mer throwback thursday nästa vecka!

 

 

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s