Det är jag som är B-patz.

Ja allså. Jag visste ju att tuttarna skulle bli större av en graviditet. Jag visste att de skulle bli ännu större av att börja producera mjölk och att de sen TYP skulle återgå till det normala.

Det jag inte var beredd på var hur sjukt ENORMT galet stora de skulle bli fyra dagar efter förlossningen och hur de sedan skulle stanna i det där vansinnesläget i nio månader.  Framförallt vara jag megaoförberedd på hur fantastiskt långa och elastiska babsarna skulle bli av att efter allt detta punkteras likt ballonger. Pscccchft. Pyspunka.

Det är jätteroligt, för nu beter dom sig ungefär som lekfulla/dumma/fulla hundvalpar på språng. Man vet aldrig var man har dem, de små jävlarna. Här om dagen var de till exempel både innanför, utanför, under och vid sidan av min Sladdriga Sloggi (aka det enda bröstbärardonet jag ens närmar mig nu för tin’) SAMTIDIGT. Det är liksom ingen styrsel på’rom.

Är det inte fascinerande så säg?

20140313-120654.jpg

Fick dessutom superfestliga partytrickstips på instagram!
20140313-223417.jpg

7 reaktioner på ”Det är jag som är B-patz.

 1. Haha! Då kanske inte jag ska klaga på mina då. De håller sig i alla fall i det plagg jag häller ner dem i. Samt att Ongen tycker att de är ”mysiga och roliga att boppa med”. Mer funktion än så behöver de väl inte ha nu för tiden?

  Gilla

 2. Åååkej, det förklarar en del! Var inne på flådig, dyr bh-affär häromsistens och klämde lite på alla fina skapelser. Följande konversation utspelar sig:
  Jag : Åh, när jag slutar amma ska jag köpa mig en fin, ny bh!
  Personal : Det låter som en bra idé!
  Jag : Jag har bh:ar för flera tusen härifrån hemma i lådan, hoppas jag kommer tillbaka till min gamla storlek..
  Personal : Mmm.. (som i ”det kan du ju fetglömma, gumman!”)

  Hade ingen större aning om detta pre-graviditet!

  Gilla

 3. Ping: Mina tre bästa bloggar. | #blogghen

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s