Jag säger inte att hen har ärvt min hårkvalitet…

… men det är inte helt omöjligt att föreställa sig att hen slutar att borsta håret eftersom att det ”helt enkelt inte går”. Mvh dreadlock_87

20140309-231845.jpg

En reaktion på ”Jag säger inte att hen har ärvt min hårkvalitet…

  1. Åh samma hos min avkomma! Svinto är det bästa ord jag kommer på för att beskriva hennes hår… Trots balsam och regelbunden borstning morgon och kväll! Hon är så välkammad när hon lägger sej efter badet på kvällen, på morgonen står håret åt alla håll och baksidan har återigen förvandlats till svinto… Ser andra barn i hennes ålder med självfall eller iaf hår som ser välkammat ut, och suckar…

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s