När jag tror mig vara den händiga typen.

Every once in a while så känner jag mig O-ER-HÖRT kreativ. Det rycker i pysseltarmen, kliar i målarfingrarna och pirrar i min kreativa ådra. Det brukar normalt sett resultera i att jag antingen skissar på en teckning (som brukar ha försvinnande många likheter med den Napoleon Dynamite målar av Trisha när han vill bjuda henne på skolbalen) eller försöker mig på att typ virka något.

(bild lånad härifrån)

Problematiken med det här spänner mellan så många olika nivåer. Jag är inte bara dålig på all typ av precisionsarbete utan dessutom utrustad med ett katastrofalt dåligt tålamod, västvärldens kortaste koncentrationsspann samt ett så kallat ”barn” som sätter käppar i hjulet för all typ av verksamhet som kräver någon typ av tålamod, koncentration eller ansträngning.

På bokrean fick jag iallafall ordentligt med feeling och bestämde mig för att köpa en bok med virkade alster, för inspiration och handledning. Jag kastade ett getöga på framsidan av boken, såg en virkad nalle som såg fin ut och bestämde att den fick följa med mig hem. När jag väl öppnade den visade den sig vara så full av genomfula grejer typ virkade mormorsruteringar (vem har virkade mormorsruteringar på fingrarna, förutom personen som skrivit en bok om fenomenet!?), virkade gardiner, virkade fåtöljöverdrag och typ virkade penisfodral. Så, summan av kardemumman är att jag har hittat någonting som kan råda bot på mitt oförklarliga pysselbehov. Varenda gång jag känner för att virka något kan jag helt enkelt kasta ett getöga i boken, titta på den virkade mormorsrutebikinin, känna hur det spök-kliar i skrevet och helt enkelt bli osugen.

Gud så praktiskt. Aldrig mer behöver jag bli besviken över min ickekreativitet.

Nu ska jag äta en lagrad cheddarost som befinner sig någonstans mellan ”svettig gymnastikstrumpa” och ”överkörd bäver” på luktskalan samt ge det här med ”att se en hel film” (gud så märkligt det låter, gör folk verkligen detta?!) ett försök.  Är O-ER-HÖRT taggad på detta.

2 reaktioner på ”När jag tror mig vara den händiga typen.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s