Och dagens mama-statyett går till…

… BLOGGHEN med motiveringen ”för att hon stressade upp barnet och matade det med russin framför barnkanalen innan det lilla ekipaget FÖRGÄVES sprang iväg till en nedsläckt förskola. Redan vid den öppna grinden fattades misstankar/apokalypsfunderingar men det var inte förrän den arma modern ställde sig och kisade in genom fönstret och lyckades urskilja orden ”studiedag” ”på” och ”tisdag” som hon fattade att livpusslet denna tisdag helt enkelt blev lite mer svårlöst. Efter att ha annonserat bort umgänge med barnet på facebook mot en semla löste sig situationen och modern kunde bege sig iväg till skolan för den bokade handledningstiden.”

BLOGGHEN föräras därför denna statyett för detta hafsverk till tisdag och välkomnas fram till scenen!

20130519-231216.jpg

4 thoughts on “Och dagens mama-statyett går till…

  1. OM det är någon tröst kan någon jag känner rätt väl, väldigt väl, ha åkt hemifrån utan sitt barn och i bilen på väg till jobbet åkt förbi dagis och ba ”åh vad lugn morgon” *ställasigpåbromsen* BARNET ÄR KVAR HEMMA *förbjudenusvängifarten*….

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s