Försummad blogg! Förlåt! Herregud!

I dagarna tre har jag försummat bloggen. En kan antingen se det som ren ignorans eller som en möjlighet att få vila upp sig inför #blogg100 som drar igång imorgon. I nuläget ligger jag i en hotellsäng där jag ska spendera natten utan vare sig sambo eller barn. HUR NAJS! (saknar barnet)

Nej, men det ska bli sjukt trevligt. Har haft planeringsdag med min kommande praktikplats och är bokstavligt talat helt yr i huvudet av all information. Sjukt kul, sjukt mycket information och sjukt peppad inför andra delen av vårterminen. Nu ska hela gänget sova över OCH DÅ FICK JAG FÖLJA MED *knarkar vitt sänglinne* *snortar duschtvål* *stoppar små gratistandpetare i byxlinningen*

Så ni förstår ju själva att det finns *noll* tid över att lägga på sådana därna grejjor som sociala medier. Vi hörs imorgon igen. *tar på den vita fluffiga morgonrocken och svävar ned till restaurangen*

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s