#blogg100 – Ett blogginlägg om dagen i 100 dagar.

För lite mer än ett år sedan började jag blogga som Blogghen, efter att ha hoppat på en utmaning vid namn Blogg 100. Utmaningen gick lite kort ut på att en skulle blogga minst en gång om dagen varje dag i 100 dagar. Över 600 bloggare deltog i utmaningen och såg till att kicka igång bloggandet som konstform igen.

Jag började för att jag var föräldraledig och hade tråkigt, men har fått ut så otroligt mycket mer av bloggandet än bara lite ihjälslagen tid. Att ha ett bestämt men inte ouppnåeligt mål fungerade mycket bra för mig som annars är en riktig quitter. Jag inte bara genomförde utmaningen utan kom dessutom igång ordentligt med skrivandet. Med några tusen unika läsare i veckan är nu bloggandet onekligen en av mina favoritgrejer här i livet. 

Nu kör #blogg100 igång igen, med start 1 mars. Kanske är det din tur att starta en blogg den här gången? Eller återuppliva den där gamla skruttgeggan till blogg som du har liggandes på internet någonstans?

Kom igen, det blir kul! Ett inlägg om dagen, hashtagga med #blogg100 och du är med i leken.

20130324-102609.jpg

När bloggen föddes var jag hemma med den här armhävningsskruttan.

 

4 reaktioner på ”#blogg100 – Ett blogginlägg om dagen i 100 dagar.

 1. Jag förstår inte riktigt, är det så att detta är något som typ påbörjas *kollektivt* just nu eller kan man börja när man vill? Är det ett bestämt datum eller kan man bara köra på?
  Och med hashtaga, menar du typ att man ska skapa en kategori som heter #blogg100 eller bara tagga inlägget (använder wordpress) med blogg100?
  Alltså förlåt för alla frågor som jag kanske borde fattat redan men om man inte frågar så får man inget veta!
  Kram!

  Gilla

 2. Wooohooo! Jag är på! Missade första dagen, men jag är glad ändå. VI har precis köpt oss ett hus, och det är det jag vill dokumentera och berätta om. Lycka till!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s