Nu har jag vaknat igen.

Nu när jag har kommit tillbaka till min utbildning börjar jag känna hur intresset för det jag gör har kommit tillbaka. Min ork, inspiration och pepp har liksom legat och slumrat under det år jag varit borta. Många gånger under det året har jag inbillat mig själv att jag i själva verket inte alls vill jobba med marknadsföring, kommunikation och information utan att det var ett felbeslut. Fel tänkt av mig. Jag är nämligen mer övertygad än någonsin att jag är på helt rätt ställe och att jag kommer att trivas jättebra med att jobba inom den branschen.

Sedan jag kom tillbaka känner jag mig så sjukt inspirerad och kreativ, vilket är fantastiskt kul. Det är verkligen som att jag har legat i dvala de senaste två åren och först nu vaknar upp utvilad, pigg och glad. Vilken grej att få kombinera pigga, alerta och roliga jag med familjeliv, plugg och vardag.

Yay!

IMG_0129

3 reaktioner på ”Nu har jag vaknat igen.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s