Länkkärlek: Pyssligheter

Under min tid på twitter har jag hunnit börja följa en hel massa människor som med åren blivit vänner. Visserligen inte vänner som jag träffat IRL, men ändå. Ni vet ju redan vad jag tycker om det där med att sociala medier är någonting som anses vara på låtsas.

En sådan vän är Jessica som på twitter är hon världens goaste, roligaste och ärligaste tjej. Hon driver och skriver för bloggen Pyssligheter, där hon pysslar tillsammans med sin dotter Smilla. Och SOM hon gör det sen! Maken till pysslig människa har jag nog aldrig stött på. Skriver pysselblogg och stickar sockar på beställning över instagram. Har ni pysselsinnet i behåll eller har småskruttar som ni måste aktivera så gå in på Pyssligheter och leta inspiration.

Ni hittar bloggen HÄR och bästa Jessica på twitter HÄR. Jessica har även skrivit en kanonbra krönika om appar för barn, som ni kan läsa HÄR.

 

(Bilder lånade från pyssligheter.se)

En reaktion på ”Länkkärlek: Pyssligheter

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s