Blogghens hårdiskshaveri-vernissage.

Så ni vet, följetongen om min trasiga dator? Den fick ett lyckligt slut. Eller iallafall ett ganska halvlyckligt halvslut eftersom att det visade sig att merparten av filerna på min hårddisk gick att rädda. TJOHO tänkte jag, hämtade datorn, öppnade iphoto och möttes av den i särklass största samlingen med medioker popkonst jag någonsin har sett. Tänkte därför bjuda på ett litet axplock!

IMG_0362 DSC_3647 IMG_1639 IMG_0027 IMG_9984IMG_2757 DSC_3281 IMG_0265

(Ja i princip alla bilder ser ut såhär, nej det är inte så kul och nej jag vet inte ifall det finns något att göra. Tur att jag har strösslat instagram och Facebook med bilder samt att det ju faktiskt bara är ett halvår. Vi har massa bilder på knodden)

5 reaktioner på ”Blogghens hårdiskshaveri-vernissage.

 1. Nä stackars er! Glädjen över att de var tillbaka förbyttes i något annat förstår jag! De ser ju väldigt häftiga ut, verkligen popkonst. Men så vill man ju inte att ens fina kort på ens söta lilla gryn ska se ut! Tur att sociala medier finns! Själv har jag ganska många bilder på min blogg, men jag får ändå lite ångest nu och ska nog genast kopiera över från datorn till vår bärbara hårddisk. Ifall att. Det verkar som om du tar det med ro (eller?) iaf! Ha en fin dag! Kram Maja!

  Gilla

 2. Kan det hjälpa om du låtsas att det är 90-tal och du har tagit två 36-bilders rullar på ett halvår (vilket i stort sett gör att omgivningen ser dig som en evig fotograf) och att du sedan kanske ändå inte kommer framkalla bilderna för det är ju så dyrt, samt att om du ändå framkallar så kommer hälften vara suddiga och andra hälften bilder på folk som precis blinkar?

  Om inte annat så har du ju fortfarande minnena, även om du nu saknar de bleka kopiorna.

  Stor kram!!

  Gilla

 3. Men är det bildfilerna som är ”trasiga” eller är det bara datorn? Har du provat typ föra över dem på ett USB och kika från en annan dator? Mvh optimisten

  *** Service disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Request number 0d690dd4153e33634354c136e35c55f7. Antispam service cleantalk.org. ***

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s