Finaste Ellen Page.

Det här är tamigfan något av det mest rörande jag någonsin har sett. Ellen Page kommer ut som gay i ett tal hon håller på en konferens för organisationen Human Rights Campaign. Talet går rätt in i hjärtat och innehåller så fantastiskt många kloka ord. Fy fan vad bra hon är.

Se själva.

If we took just 5 minutes to recognize each other’s beauty, instead of attacking each other for our differences. That’s not hard. It’s really an easier and better way to live. And ultimately, it saves lives. Then again, it’s not easy at all. It can be the hardest thing, because loving other people starts with loving ourselves and accepting ourselves. I know many of you have struggled with this. I draw upon your strength and your support, and have, in ways you will never know.


 

En reaktion på ”Finaste Ellen Page.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s