*käkar förlossningspopcorn*

Alltså, nu när Dessie föder när som helst kastas jag mellan att bli rörd över ny världsmedborgare och att bli upphetsad över att det kommer nya uppdateringar. Folk snackar om att vabba för att det är OS. Glöm det, säger jag. Om jag vabbar för något är det för att Dessie ska föda.

Har köpt två trippelförpackningar med smörpopcorn. Bring it on! HEJA DESSIES! *står med pompoms utanför förlossningen*

(obs känn ingen press det kommer gå jättebra heja dig wiiiie)

One thought on “*käkar förlossningspopcorn*

  1. Alltså jag har aldrig följt Dessie alls men kikade in snabbt nu och mitt besserwissriga förlossningsjag kryper oundvikligen fram när någon ojar sig över värkar. Slappna aaaaaav!!!!! vill jag gasta i personens öra för då blir det ju så mycket skönare. Eller eeh, mindre ont. Fast som sagt, nu ”känner” jag inte Dessie så nu skriver jag här istället. Bitte schön!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s