Som en räserbil!

Tiden går så sjukligt räserbilsfort nu när jag på riktigt har kommit igång med en vardagslunk som lite kort består av god morgon, förskolelämning, skola, mathandling, förskolehämtning, middagsfix, lek och god natt. Knappt har det blivit morgon innan det är kväll igen och där emellan är det tänkt att en ska hinna med både viktigheter, kärlek, bra mat, motion, produktivitet och lite galenskaper.

Puh. Tur att jag tycker att det är ganska roligt just nu. Det är himla skoj att komma igång med skolan igen och särskilt nu när det jag läser är så überrelevant för mitt kommande arbetsliv. Varje bok jag läser, text jag skriver och uppgift jag gör försöker jag absorbera och spara i mitt lilla pre-jobb-hjärnkontor för att kunna plocka fram en vacker dag när jag sitter på en arbetsplats och ombeds göra en kommunikationsplan för den organisationen.

Dessutom har jag fått bättre styr på hur jag ska lägga upp dagarna för att hinna med det jag måste. Det känns skönt i lill-magen. Någonting som inte känns lika skönt är alla dessa antifeministiska vindar som drar omkring som en råkall nordanvind rätt in i muffen. Det känns inte bra. Sådana gånger är det skönt att det finns så otroligt många där ute som slåss, förklarar, kramas, bits och tar fighten gång på gång på gång. Den här gången är det Blondinbella som har använt sin stora plattform till att bajsa feminister och ickenormisar everywhere rakt i ansiktet. Blir ordentligt trött på det hela, men försöker hitta styrka och pepp i andras tålamod med saken.

SÅHÄR svarar kloka Hej Blekk henne och SÅHÄR skriver bästa Hanapee om saken. Läs!
Nu ska jag gå och hämta hem mitt lilla förskolerussin (SOM IGÅR RITADE LIVETS FÖRSTA TECKNING! Tror ni jag grät eller?)

(Ja det gjorde jag)

Laterz!

20140212-152749.jpg

KOLLA VILKEN GEDIGEN LIVSCOACH-GEST JAG LYCKAS FÅ TILL!

3 reaktioner på ”Som en räserbil!

  1. Bra inlägg och vilken fin bild på dig! Vad är det för eyeliner du använder? Jag har aldrig förstått hur man ska få till en sån där snygg rand.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s