Måndag.

Nu är jag tamigtusan riktigt sådär plant-kastar-carola-glad över att bloggen verkar fungera i mobiler igen. Tryckte på lite knappar, knappade med lite tryckare, plinkade på lite plonkare och så plötsligt så verkade det fungera hjälpligt iallafall. Detta är sjukt trevligt då de allra flesta av er verkar trilla in här via era smarta telefoner.

Kanske sitter ni inne på toaletten och gömmer er för barn och små hushållsterrorister eller kanske är ni på väg till ett jättestort medeltidslajv och sitter på en swebus iklädd särk och kravatter? (vad är en kravatt?) Kanske är ni ute och skenjoggar (för att få läsa blogghen ifred) eller kanske har sitter ni på ett jobb ni kanske egentligen borde koncentrera er på? Vem vet! Huvudsaken är att bloggen fungerar på telefonen igen. Nu kom min motivation tillbaka med full kraft, hurra! Nu blir det stor-fir med semla, Girls avsnitt sex och en kopp dyrt men äckligt te. Kram!

2 reaktioner på ”Måndag.

  1. Ja!! Varit otroooligt irriterad de senaste dagarna för att jag varit tvungen att läsa min favoritblogg à la datorstyle på mobilen. Men nu så, yes!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s