Avskaffa skämsmusiken.

En sak som jag tycker att vi genast borde ta och avskaffa är den så kallade skämsmusiken. När jag säger så, så menar jag naturligtvis inte att vi borde sluta lyssna på skämsmusik utan att vi (på sant Cissi Wallinskt manér) borde RECLAIMA och alltså TA TILLBAKA skämsmusiken. Vi borde EMBRACEA skämsmusiken, slänga prefixet ”skäms” i pappertzkorgen och helt enkelt börja stå för att vi dansar när det svänger, oavsett hur ocreddigt det är. För jag VET att ni alla har era guilty pleasure-låtar på en hemlig playlist på spotify, en gammal drickaback i garaget eller på ett tummat kassettband under sängen. Där ni förvarar er imaginära skogsporr, ni vet.

Härmed bjuder jag på några låtskatter som alltid får mig att svänga på mina lurviga, i form av en DELAD playlist där även ni kan lägga till era skämsigaste favoriter. Var goda dansa HÄR.

5 reaktioner på ”Avskaffa skämsmusiken.

  1. Fonkar int att he in på min Spotify. Nedrans! Har en del skatter att dela med mig av, är även sugen att se vad ni har för låtar där! (Finns det några regler? Typ ”måste vara dansmusik”?)

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s