*TJUT OCH FANFARER*

Hallå allihopa och varmt välkomna till Blogghen. Från och med nu huserar jag alltså här på Djungeltrumman, där tanken är att bloggen ska vara samma fast annorlunda. Kul fast tråkig. Bra fast dålig. Ni fattar! Precis som vanligt ska den vara.

Eftersom att flytten precis är gjord kan det hända att det är småsaker som inte fungerar och länkar som är trasiga men LÅT MIG VETA isåfall så löser vi det.

HÄR finns en välkomstintervju med mig. Läs, njut och gråt en skvätt så återkommer jag under kvällen och presenterar mig själv närmre (om jag inte har somnat på soffan dregglandes) (en stor del av mina kvällar slutar just så nämligen)

Bild 2013-10-01 kl. 22.41

En reaktion på ”*TJUT OCH FANFARER*

  1. Hej! Jag följer efter dig!
    Bloggen är svår att läsa i mobilen. Mini-text. Hoppas det går att lösa, tills dess står jag ut och kisar ihop mina astmatiska små ögon .

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s