Hej djungeltrumman!

Hallåj igen, nu har jag varit tyst några dagar och det är för att jag har hållit på med en bloggflytt. Efter att ha bloggat i egen regi i lite över ett år så kommer jag från och med nu kommer jag att finnas på Djungeltrumman! Innehållet på bloggen kommer att vara detsamma och jag ska se till att flytta med er följare på bloglovin så att ni inte behöver tänka på någonting alls. 

Bild 

HÄR finns en välkomstintervju med mig. Hurra!

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s