Attans bananer och tusen gubbars trasseltrådar!

Det har kommit till min kännedom att Blogghen numer är sjukt svårläst via telefon och läsplatta. Detta känns naturligtvis lite rövigt men som jag förstår det så är det bara att bita ihop och hoppas att en lösning kommer inom kort, då Djungeltrumman i nuläget inte är telefonkompatibla.

D e, som Glenn Hysén skulle ha sagt, röva. Men vi kör på ändå! Tryck ihop alla Blogghen-inlägg och läs dem när ni har tillgång till dator. Skaffa ett förstoringsglas. Ring upp en kär vän och be hen läsa för dig. Möjligheterna är oändliga! Se det som bloggläsningsmotion. Livet ska inte vara lätt! Skärp till er nu för fasen.

(snälla älska mig ändå)

2 reaktioner på ”Attans bananer och tusen gubbars trasseltrådar!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s