Är detta en frågestund?

Svar: Ja det är en frågestund.

Langa iväg de frågor ni eventuellt har om mig, världen, livet eller menskoppar så samlar jag ihop allting till ett inlägg lite senare. (Nu brukar jag ha den här typen av frågestunder på min gamla blogg så eventuellt är det så att det helt enkelt inte finns några frågor kvar i världen OCH DÅ FÅR VI LEVA MED DET!)

(Men fråga gärna någonting)

(Snälla)

11 reaktioner på ”Är detta en frågestund?

 1. *fundera, fundera, fundera* Nääh, jag tycker du e skitrolig och skitbra på att illustrera rörelse i textform, alltså jag menar dina *slänger med pompomsen*-eh…( tänkte skriva juttun för jag är en så lam finlandssvensk…) -thing! Nääh, alltså frågan var; hur blir man lika bra på det som du??? Utan att bara låta förvirrad som jag gör nu =)

  Gilla

 2. Ja, men just det med menskoppar som du nämner. ÄR det verkligen så bra som alla säger? Jag tycker det verkar krångligt, obehagligt och lite ofräscht? Fräls en icke frälst pliiiz!

  Gilla

  • Kan svara på den här grejen om ni skulle åka och föda vrålsnart! Något jag inte tänkte på var att förlossningsväskan ska räcka till själva BB-tiden också och inte bara förlossningen. Vi blev kvar i tre dagar och då var det rätt skönt att ha mycket grejer med oss.

   Mysiga och bekväma kläder till er båda två (alla tre<3), fler ombyten än vad ni tror om ni blir kvar länge.
   Växelpengar till godisautomat/parkering.
   Goda grejer att äta, typ lösgodis eller vad du gillar. Mysigt att kunna mysa till det på BB!
   Kamera, ipad/dator, telefon, telefonladdare. Vi kollade på the office när jag badade i timtal. 🙂
   Gör ett gäng smoothies och frys in i petflaskor hemma så kan ni slänga ned dem med några sugrör i väskan när ni åker in. Gott med flytande energi, jag tyckte att det var svårt att äta och hade ingen aptit men behövde ju likförbannat kämpa på i nästan två dygn.
   Amningslinne oavsett om du vill amma eller ej. De är sköna, det går lätt att lägga in inlägg utan att behöva ha BH och det tyckte jag var guld när tuttarna svällde upp och vägde 49 kilo styck.
   Dina favoritduschgrejer. Duschen på BB var den bästa jag har tagit i hela mitt liv. Ville aldrig att den skulle ta slut. Har aldrig känt mig så fräsch som efteråt!
   Hårsnoddar
   Hårnålar, eller vafan typ ett gammeldags pannband? Det hade jag gillat
   Varma sockar eller tofflor som du kan hasa omkring i på BB
   Morgonrock

   Såhär: Man klarar sig utan det mesta men det var asskönt att vara kittad. Ta hellre med för mycket än för lite, om ni har möjlighet 🙂

   Gilla

   • Tusen tack! Du är typ den första som säger ”ta med för mycket”, alla är så himla know-it-all och säger att vi tar med oss aaalldeles för mycket. Jag resonerar som så att vi inte direkt ska släpa väskan genom säkerhetskontroller, tullar och flygplatser, utan den ska ju liksom bara dit, och sen hem. Så vad spelar det för roll om inte ens hälften av grejerna användes? Vi tänker åka dit rustade till tänderna.

    Ps. Spamkoden för att kommentera det här var: x * 1 = 2. Och jag klarade det nästan inte. Sköljdes över av en plötslig och enorm tacksamhet över mitt val att ta en kandidat i sociologi, och inte i matte.

    Gilla

 3. Woho, frågestund! Lite saker jag är nyfiken på: Förlossningsberättelse? Tankar om barnuppfostran/ barn och genustänk? Presentation av dig själv? Hur ser ditt önskeliv ut om 5,10 och 40 år? Samma fråga men helt realistiskt?

  Gilla

 4. Jag undrar också:

  – Va äre för roligt jobb på simhall du har, vill veta mer?!
  – Vad pluggar du, och vad vill du bli när du blir stor?
  – Skriver ni matlistor och handlar efter dom, eller är det från dag till dag vad ni lagar till middag?
  – Saknar du norrlandsvintrarna?
  – Samlar du på något, isåfall vad (erfarenheter gills inte)?

  Ps. Den här gången var det: tre+3=, det var lite lättare än multiplikationstabellen.

  Gilla

 5. Hej!
  Jag frågar igen; lever du och din partner jämställt? Hur har er relation förändrats sedan nu fick barn? Hur lever man jämställt med barn?

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s