Live and let love.

Det är med blandade känslor OS i Sotji börjar. Å ena sidan ett mästerskap som i grunden handlar om gemenskap, glädje, kämpaglöd och hjärta. Å andra sidan ett värdland där mänskliga rättigheter sopas under mattan och det de senaste åren blivit farligt att leva som HBTQ-person. Det är så otroligt frustrerande, ledsamt och hopplöst att se att tiden tycks gå baklänges och att hatiska krafter får ett allt större grepp om världen. Nu har jag tittat säkert 20 gånger och varje gång gråter jag så att jag knappt vet vad heter. 

Live and let love.

Budskapet LIVE AND LET LOVE blir en hälsning till Rysslands HBT-personer att de inte är ensamma, det blir samtidigt ett inslag i debatten när den åter kommer att blossa upp inför de olympiska vinterspelen i Sochi, Ryssland i februari 2014. Det blir också en uppmaning till ryska politiker att välja kärleken istället för hatet och rädslan när man lagstiftar om människors liv, deras mänskliga rättigheter och framför allt deras kärlek.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s