Uuuuurgh.

Ja alltså, jag är fortfarande helt vansinnigt förkyld. Min hosta har nu satt sig långt ned i bröstkorgen och jag rosslar och hostar värre än någon gammel härjad cigarrfarbror. Utöver detta så sportar jag en förhöjd kroppstemperatur några tiondels grader över normaltempstrecket. Tillräckligt för att jag ska svettas ihjäl när jag ägnar mig åt så pass ansträngande träningspass som ”klä på barnet en tröja”, ”värma en tallrik havregrynsgröt i mikron” eller den riktiga kroppsdödaren ”klä på kläder och göra klart det sista innan barnet ska hetsas iväg till förskolan”. Tusen miljoner grader värmeslag.

Nej, försvinner inte hostan inom några dagar ska jag kräva en helkroppsröntgen, ett lavemang, en underlivsskrapning och en mammografi för att få bukt på skiten. Tills dess tänker jag gnälla. HÖGT! 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s