En livmoder runt min hals.

Jag hade lätt velat ha en livmoder runt min hals. Som många av er har kommenterat har jag ju en förbaskat snygg venussymbol i koppar som brukar hänga runt min hals OCH NU FINNS DET ALLTSÅ ÄNNU FLER ASBALLA GREJER ATT HÄNGA DÄR?! Det är min ballaste vän Lovisa som designar och även tillverkar dessa smycken som nu alltså finns i fler döhäftiga varianter. In och kolla på hennes hemsida, vetja. Varför inte köpa en döskalle, en livmoder eller lite götebarrrrrj?

Bilder lånade från http://lovisa.dunked.com/necklace

One thought on “En livmoder runt min hals.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s