BEST OF: Söktermer folk hittat Blogghen med.

Eftersom att ni är ett gäng sjuka motherfuckers tänkte jag dela med mig av vad ni EGENTLIGEN söker på för att hitta hit till bloggen. Då jag betvivlar att ni har hittat det ni söker tänkte jag att jag iallafall bör göra ett försök och bemöta sökningarna så att ni en gång för alla får svar på det ni så länge har undrat.

Image

vi gillar visa oss nakna hemma” – Hej. Det är fullt normalt att gilla att visa sig naken hemma. Om en bor som vi gör så ingår det även att visa sig naken för arkikektkontoret tvärs över vägen, men det är snarare lite mysigt än jobbigt. Hoppas ni hittar ett sätt som passar er. Kram!

hur lång en snippa” – Hej. Det beror litegrann på hur en har behandlat snippan. Om en gillar att hänga tyngder i snippan kan den bli jättelång och fladdrig men det är ingenting jag personligen har någon erfarenhet av. Jag skulle råda dig att ha en gammal hederlig snippmätartävling med dig själv, där du är den enda vinnaren. Mät snippan. Förundras. Vinn ett pris. Någonting gott att äta kanske. Kram!

regnjacka fitta” – Hej. Jag skulle göreslå att du har trosor, byxor och kanske ett par galonisar ovanpå det. Då tror jag inte att du behöver en regnjacka till fittan. Kanske kan du köpa en poncho eller en lång rock som täcker den. Kram!

kan du skicka en sån där grej” – Hej! Om du med ”en sån där grej” menar den här härskna och lite snuskiga grejen jag har här så skulle jag helst låta bli. Men måste du så går det givetvis att arrangera. Kram!

tränar ihjäl sig”  – Hej. Jag tror att du är på fel blogg. Kram!

sabina kär i jonny hemköp” – Hej Jonny eller Sabina. Jag tycker att det låter som att ni behöver reda ut det här sinsemellan. Vem är det egentligen som är kär i vem? Finns här en framtid? Jag föreslår en lunch på något neutralt ställe. Kram!

helvetes* recept chutney tomat paprika chili” – Hej. Jag tänker att du kanske behöver tänka om. Du kanske skulle kunna prova att köpa en rövstark chutney och bespara dig själv besväret att laga någonting som uppenbarligen gör dig något så inniHEL-VETE frustrerad? Så får du dessutom tid över till annat. Kram!

christer sjögrens sorgliga låtar” – Hej. 

Kram! (En extra kram också, pga sorgligheten!)

rihanna pillar mellan benen” – Hej! Good for her, kan jag känna. Kram!

fitta som ser ut som en smörgås” – Hej. Jag vet inte riktigt vad det är du är ute efter. Om det är så att du har en som ser ut som en smörgås eller om du helt enkelt gillar smörgåsar och innerligt hoppas att de även återfinns i snippformat. Oavsett så hoppas jag att det löser sig för dig. Om det är någon tröst har jag hört folk använda termen ”rostbiffsgardin” om delar som figurerar i underlivssammanhang. Kram!

slog näven i köksluckan + laga” – Hej! Dels tänker jag att du kanske borde ta tag i dina besvär med din ilska. Kanske kan du börja med någon orimlig sport där du ska sparkas och slåss hårt och se slimmad ut i tajta kläder och skrika ÖÖÖÖÖRGH medans du slår? Eller kanske du behöver ladda hem en klassisk playlist med lite lugn och skön musik eller måla lite arga och fräna konstverk med fingerfärg? Oavsett så tror jag att du behöver hitta en väg som fungerar för dig. Vad gäller köksluckan är jag ju ingen Ernst men jag har aldrig misslyckats med silvertejp. Kram!

är det mjölet som gör mej svag och frusen” – Hej! Jag tror inte det. Kram!

det kom ut något ur mig som såg ut som en snorkråka” – Hej! Jag gissar snorkråka eller slempropp. Kram!

vad gör ni med era lufthästar” – Hej! Jag personligen brukar använda min lufthäst att skylla på när någonting fuffens pågår här hemma. När en tunn doft av flatulens sprider sig över lägenheten eller ett spår av skorpsmulor leder bort till mitt hörn i soffan.  Då äre hen som har varit framme. Den jäveln! Vad dina lufthästar anbelangar tycker jag att du ska utnyttja den jäveln fullt ut. Skyll allt på hen. Skatteskulder, mögel, sanitär olägenhet, dålig intimhygien, avsaknad av sexlust och havre i soffan. Kram!

 

25 reaktioner på ”BEST OF: Söktermer folk hittat Blogghen med.

 1. Asgarv! Jag kan ju känna lite samma med min blogg. Ibland får man också lite ont i hjärtat över vad folk faktiskt vill veta. Man vill ba säga ”det är okej, kom så får du en kram”. Som när någon kom in på min blogg genom att hen skrev ”kan man suga av någon med Crohns” vill man ju hjälpa hen och säga att det går så bra så! Oroa dig inte kära du!

  Tack för en bra blogg!
  Kram!

  Gilla

 2. ÅHÅHåhåhåhåhå så mycket skoj! Angående snorkråkan kan det vara något ägglossningsrelaterat tror jag, inget farligt och ingen kråka!

  Gilla

 3. Alltså jag skrattar så jag får ont i magen!!! Åh jag kan inte sluta!!!! Läste högt för min man som undrade vad det var för sjuk blogg jag läste egentligen 😂

  Gilla

 4. Blev sugen på att själv kolla sökorden för min egen blogg, men insåg efter idogt letande på Google Analytics och några googlingar att de tagit BORT möjligheten att se vilka sökord/fraser som lett till sidan. Tänkte höra hur du hittade dina? Jag har alltid kunnat kolla mina förut, alltid lika roligt att läsa ju! Kanske finns något wordpress-plugin eller så?

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s