Jag är en gammal gubbe.

THIS JUST IN

Jag blev precis väckt ur en mycket skön tupplur. Det är ju alltid lite jobbigt att vakna från en tupplur men idag var det extra jobbigt eftersom att jag tydligen satt i UNIVERSITETSBIBLIOTEKET OCH SOV SITTANDES I EN FÅTÖLJ. ”Ursäkta, men du snarkar väldigt högt” blev frasen jag vaknade till.

Tittade mig runt omkring och upptäckte cirkus fyrtio nyfikna/medlidsamma ansikten som spanade in den lilla happening som ägde rum. 

Såatteh.

Jag skäms inte alls. 

*tar ett sms-lån och köper en biljett till något land långt borta*

4 thoughts on “Jag är en gammal gubbe.

  1. Gaaaah va jobbigt!
    Gud, detta hände mig på ett fullsatt tåg. Jag vaknade som tur var av mig själv, hade suttit helt gapandes bakåt och dreglat ner på mig själv. Folk som fnittrade åt mig när jag tittade mig omkring sen. GOOD TIMES.

    Gilla

  2. För en annan som är utomstående är det ju jätteroligt, men kanske inte lika roligt att vara den som blir väckt så, hehe. På den tiden jag pendlade brukade jag sova på tåget och då hände det sig som så att jag under en period spelade tv-spelet Resident Evil, varför jag somnade och drömde ett jag mötte zombies som behövde förgöras. I sömnen lyckades jag därför sparka den krake som satt mittemot mig på benet… Jag vaknade till, insåg vad jag gjort och bestämde mig raskt för att ”fortsätta sova”.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s