DE 100 MEST SUPERDÄCKADE I DIN KOMMUN

Under gårdagen låg jag superdäckad (låter som en aftonbladetrubrik typ DE 100 MEST SUPERDÄCKADE I DIN KOMMUN – VI HAR HELA LISTAN) i vad jag är 100% säker var en matförgiftning eller PMDD-medicinering gone wrong (troligtvis en kombination). Under ett dygn lekte min mage världskrig och mitt allmänna mående dödskamp men nu är jag i princip helt bra igen, och skönt är väl det.

”Tur att det inte var magsjuka” tänkte jag och slappnade av.

Fick nu ett spännande sms från pågående inskolningen om att går magsjuka på förskolan där barnet precis satt sin fot. 
Well. Prepare for DE 100 MEST SUPERDÄCKADE I DIN BLOGGFEED. Vabruari coming up, BITCHES!

*förbereder ett gevär med handsprit*
*gräver en grav*

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s