Januari, gå hem. Du är full!

Alltså, det här så kallade vädret som pågår utanför dörren just nu? What’s up med det egentligen?! Hade inte kung Bore bara kunnat bestämma sig för ANTINGEN blött eller kallt? Kanske en kall och snöig januari eller en pissljummen och blöt? Som det är nu så håller sig temperaturen preciiiis över nollstrecket så att kylan kan vara rå och fuktig, sen ba MÖRDAR den sig in genom byxor, långkalsonger, tröjor och annat. Det är outhärdligt! Sluta. STAHP! På intet vis är det skoj. Dessutom har vi bytt till oss en pulka till barnet som hen (jag) hade velat använda.

Fi fan. Den här vintern är sjukt ovärdig en norrlänning. Är så pass nära att skriva en indignerad insändare till göteborgsposten och KLAGA på det här västsvenska vädret. Nej tacka vet jag norrland. När jag var liten och bodde i umeå så grävde vi snökojor i augusti, åkte sparkstötting till skolan och GICK TAMIGFAN FLERA MIL I FLERA METER DJUP SNÖ, bara för att kunna gå och handla en snöskyffel. Dessutom åt vi snö till frukost och åkte pulka samt spelade snörugby på skolidrotten. Fi fan för den här vintern. BOJKOTT!

(Med reservation för blandning av fiktion och fakta i argumentationen ovan)

20130405-213309.jpg

 

Bävernylon-ovve 4-ever. PS: Kolla den sjukt snygga snögubbhen?! Talang.

5 reaktioner på ”Januari, gå hem. Du är full!

  1. Inte för att underminera dig och din argumentation MEN (nu kommer jag göra det:) det är ingen snö i Umeå, bara kolsvart och regnigt. Deppen är total!

    Gilla

  2. Mm.. jag vet. Det är fan ovärdigt att bo i Göteborg när man är van vid snö. Alla säger ”du som kommer från ”norrland” är väl van vid kyla?”. NEJ nej nej, den här råa vidriga kylan är jag inte van vid. Har aldrig frusit så mycket som jag gjort i Göteborg.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s