Årets romantiker 2013.

I tidningar, under kategorin ”julklappar att ge till din partner” brukar uppslagen vara fyllda av typ skinnvantar för tretusen spänn, slinkiga underkläder som förvandlar vilket underrede som helst till muttkassler samt romantiska upplevelsepresenter.

Jag gav min sambo en fritös från teknikmagasinet. Jag kunde lika gärna ha graverat in mitt eget namn på den, med tanke på vem som har använt den mest hittills.

Saker som går utmärkt att fritera mvh 2014-dieten:

 • Snickers (både stora och små)
 • Scharlottenlök
 • Babybelostar, dubbelpanerade
 • Sourcream and onionchips, dubbelpanerade
 • Dorritos, dubbelpanerade
 • Mozartkulor
 • Lök
 • Vårrullar

Nu gäller det bara att hitta den där perfekta balansen mellan att få valuta för pengarna och att slippa bli den där familjen som luktar frityr jämt.

Recept på vårrullarna hittar ni förresten HÄR. De var en del av mitt nyårslöfte att laga godare mat och de lyckades utomordentligt väl med det målet. Till dem serverades ris, gurk och melonsallad med koriander samt dipsås med lime, chili, ingefära och fisksås. Nästa gång gör jag vegetariska med shiitakesvamp, kål, lök, morötter och glasnudlar. Sjukt gott. Vårrullepapper hittar ni på närmaste asiatiska livs, i frysdisken. En förpackning innehåller nätta 50 stycken, men det går alldeles utmärkt att stoppa in de man inte använder i en väl försluten plastpåse och fritera dem dagen efter. Fyllningen i receptet räcker gott och väl till 50 stycken.

IMG_2873

IMG_2877

IMG_2879

IMG_2840

5 reaktioner på ”Årets romantiker 2013.

 1. Åhå, en så kallas Homerpresent i min familj. Kommer från ett avsnitt av Simpsons när Homer ger Marge ett bowlingklot i present. Med Homer ingraverat (!). Och erbjuder sig så snällt att ta det när hon säger att hon inte vill använda det :p

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s