Den totala opeppen.

Jag har så oändligt mycket inspiration till blogginlägg jag till skriva. Varje dag får jag tusen idéer om roliga, feministiska, kulinariska, politiska, sportiga (skoja) inlägg jag hade velat skriva men det är som att idén aldrig får möjlighet att verkställas. Just nu beror nog den oförmågan på för lång tids frånvaro från bloggen. Jag kommer helt enkelt inte ihåg hur det var en gjorde.

Dessutom börjar vi närma oss inskolningstider på förskolan, terminsslut, terminsstart och avslut på föräldraledighet vilket leder till att det är en himla massa saker som ska avslutas, påbörjas, fixas och donas med. Tills vidare läser jag alla era kommentarer med värme och hoppas att jag snart blir lite peppad igen. Eller alltså, jag vet att jag kommer att bli det. Bara skolan sätter igång på allvar så att jag varje morgon kliver upp ur sängen och ut genom dörren så kommer peppen att komma som ett brev på posten.

Hur har ni det? Hur går det med era nyårslöften?

 

8 reaktioner på ”Den totala opeppen.

 1. Fast i norra Sjukdomsträsk. Slipper börja med 5:2 ety det änna löste sig självt med de extra tre till fem kilona.

  Som bot mot bristande inspiration kanske du kan be oss läsare om önskerubriker på inlägg?

  Gilla

 2. Jag har panik pga terminsslut. Usch. Opepp är bara förnamnet. Det här vädret hjälper heller inte till. Ser fram emot min Köpenhamnsresa som jag och en kompis ska göra i mitten av januari, på min födelsedag! Det kan två trötta mammor behöva. Pepp till dig!

  Gilla

 3. Mitt nyårslöfte är att säga till när jag stöter på beteende jag inte tycker är okej. Kör efter fikabordsupproret. Men hitintills har jag inte lämnat huset, såååå omöjligt att bryta för tillfället.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s