Klang och jubelfest!

Jag säger inte att det är katastrof, jag säger bara att det ger en lite mild huvudvärk när barnet plötsligt drar ut köksstolarna, klättrar upp på köksbordet och typ kastar knivar, samurajsvärd, vithajar och gift överallt. Eller ja, jag vet inte vad NI har på era köksbord men ni vet. Helt vanliga, rimliga köksbordsgrejer. Det är också spännande att barnet lärt sig att måla. Med kritor. På platt-teven. Och utöver det så är det härligt att barnet numer når upp till grejer. Till spisplattor och kökslådor med knivar och samurajsvärd och vithajar och gift.

Ja, jag kan inte klaga på brist på spänning i vardagen iallafall!

 

4 reaktioner på ”Klang och jubelfest!

  1. Ahahahhaha vad jag känner igen mig! Även fast jag inte är där så har Leo fått bläckfiskarmar helt plötsligt och står och balanserar på knubbiga fötter och når helt plötsligt allt han inte nådde för en vecka sen. Favoriten är att pilla på killens Playstation 4 som Leo absolut inte får pilla på. Dock är en filt på PS4:an detsamma som ”borta, finns inte mer” än så länge 😉

    Gilla

    • Haha, och det blir bara värre. Värre och tusenfalt bättre, för även om de blir galnare och intensivare för varje dag så blir de ju också så mycket roligare! 🙂

      Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s