RIP jeansen.

Ja, alltså. När jag tittar i spegeln så ser jag samma person som jag var innan jag fick barn, så länge jag inte tittar riktigt ordentligt. När jag däremot försöker ta på mig byxor som jag hade innan jag blev gravid så liksom protesterar både byxor och muffinsmidja. Mina en gång pösiga arvegodsjeans är idag för små för att ens bära som tighta och idag protesterade mina älskade cheap monday-jeans så vilt att de sprack. Såatteh, jag antar att jag inte är en storlek 26 längre, och det är ju lite tråkigt. Främst för att det känns som en så stor utgift att behöva köpa massa nya grejer. Men men, jag antar att det är bättre att köpa nya kläder som passar än att försöka inbilla mig att jag har samma fysik som jag hade för några år, ett barn, en annan livsstil och ett helt annat liv sedan. 

Så nu är frågan: Var köper jag världens absolut fräckaste leggings och stretchiga stuprörsjeans?

RIP RÖVA.

 

 

8 reaktioner på ”RIP jeansen.

 1. Dr. denims modell Plenty!! Finns på Carlings för 399. Ser ut som jeans, känns som leggings (obs syftar på de helsvarta, de andra ser endast ut som leggings) och är lagom höga i midjan. Muttan mår bra och man får ej raggararsle när man böjer sig framåt. Köp en storlek som känns liiite för liten, dom töjer på sig.

  Oj vad jag predikar för dessa men aja. Lycka till!

  Gilla

 2. Jag var inte så förtjust i jeans innan, men nu vill jag aldrig ha jeans, trivs inte alls i det och de sitter inte bra längre. Så jag kör på tajts helt och hållet. Monki och H&M har de bästa!

  Gilla

 3. När min skrutta var 4 månader & jag kände att det var dags att kliva ur mammajeansen köpte jag ett par Crocker Prep. Hon i butiken påstod att hon inte bytte till mjukisar längre, eftersom de är så sköna & jag kan bara konstatera att hon inte hittade på. Dessutom var jag tvungen att ta en storlek mindre än min pre-preggostorlek! Pga konstiga storlekar förstås, men ändå!

  Gilla

 4. Nu kommer jag att låta som en tant, men Kappahls jeans är faktiskt supermjuka och stretchiga och sköna! Kostar endast 349 också och det finns ofta kuponger för medlemmar med 30% rabatt. Jag har modellen Emma med låg midja och smala ben men det finns andra också beroende på ens preferenser och behov.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s