Mitt enda nyårslöfte.

Nyårslöften börjar det vara dags för nu, ja. Bara ordet får mig lite lätt avtänd då jag vet att nyårslöften är till för att brytas och att de aldrig har lett till någonting bättre. Därför tänkte jag nu avge ETT och endast ETT nyårslöfte, eventuellt inspirerat av vårt maratontittande på Masterchef Australia säsong 3. Här kommer det.

 1. Jag ska göra hemmagjord pasta för första gången.

Jag tänkte att jag kanske får det överstökat nu i början av januari så kan jag spendera återstoden av 2014 med att ägna mig åt otukt, förfall och allmän oduglighet. Har ni några nyårslöften?

6 reaktioner på ”Mitt enda nyårslöfte.

 1. Mitt löfte för 2013 var att bära strumpbyxor oftare och där med fler och mer klänningar. Jag bytte jobb från gruppboende till ett där jag kan ha klänningar och har utnyttjat det. Även gått i klänningar oftare privat och inte bara till fest.
  Varför göra det svårt när du kan göra det roligt?

  Gilla

 2. åh det lät spännande!
  jag ska skriva ett brev i månaden minst till min bästaste Evelina. Vi har skrivit till varandra sen sommaren 2007, vi träffades först i Helsingborg sommaren 2012, och hon känner mig bättre än någon av de vänner jag träffar dagligen. Så, minst ett brev i månaden, så jag kan koppla greppet om vår relation igen och samtidigt väcka liv i skrivandet 😛 dessutom, 12 brev på ett år känns som en klackspark ^^

  Gilla

 3. Men JA! Hur många som helst! Alla är så där genomgoda och nyttiga i stil med sluta äta godis och bara köpa ekologiskt trots fattig inkomst. Så jag håller det för mig själv för det låter så satans präktigt. Hehe.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s