Den frånvarande julefriden.

God jul gott folk. Bloggen har fått ligga lite på latsidan såhär de senaste dagarna. Magsjukan tog till sist slut och lagom tills vi började andas ut så gick jag och blev tokförkyld. Sådär tokförkyld att jag inte har kunnat jobba på julklappsinslagningen jag ägnat mig åt de senaste veckorna.

Jag tänker därför att bloggen får vila en stund till. Kanske till ikväll. Kanske till nästa vecka. Jag känner mig inte så inspirerad nu och är uppriktigt sagt lite ledsen över att julefriden lyser med sin frånvaro. Jag som älskar julen!

Hur är läget med er?

 

3 reaktioner på ”Den frånvarande julefriden.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s