Ett litet, litet ynk.

Har förresten varit borta från bloggen ett par dagar. Barnet åkte på magsjuka natten mot igår och därför har vi spenderat de senaste två dygnen med att torka kräks, trösta, byta blöjor, kramas, mata liten hungrig mun med vätskeersättning och hoppas på det bättre. Imorse, efter att inte ha fått behållit någon vätska eller mat på över ett dygn, var hen riktigt ynklig och orkade inte ens säga BWRRR när den lilla bilen kom körande upp på soffan.

”ILLA” tänkte vi och stormade iväg till vårdcentralen där den superynkliga ettåringen fick superkrafter och sprang omkring och skrattade i väntrummet. Snopna och lättade gick vi hem igen där vi fortsatte med vätskeersättning och majsvälling. Peppar peppar, men nu verkar det värsta faktiskt vara över.

Vad det känns i hjärtat när ens lilla inte mår bra.

 

20131216-214405.jpg

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s