Hårinspiration med Blogghen.

Jag har skrivit om den förut. Amningsluggen. Post-preggo-luggen. Babyfjunen. Vad ni nu vill kalla det. 

När en genomgår det välsignade tillståndet som är en graviditet så kan det bli så att en välsignas med tjockt, glansigt och vackert hår under själva graviditeten. Vad ingen informerar en om är att håret, när barnet är fött, sedan börjar att ramla av. I drivor. Jag fick stora vikar som var hårfria. Det senaste året har det tamigfasen sett ut som att jag har haft hett duschsex med Kusin Det, varje gång jag har duschat. Hår överallt.

När håret sedan slutar att ramla av så växer det ju tack och lov tillbaka. Återigen så är det ingen som berättar för en hur genomful en kommer att behöva vara medan håret är på tillväxt. För vet ni hur förbaskat illa det ser ut när en har småfjun över hela huvudet, som inte matchar resterande håret vad gäller längd?  

Såhär ser det ut. Very snyggt.

 ImageImage

ImageImage

ALLTSÅ JAG VET INTE. Jag ÄLSKAR ju att ha håret i en boll på huvudet men det går inte nu eftersom att jag har så mycket grisfjun överallt. Och vem FAN orkar egentligen ha nedsläppt hår?

Nej, det kanske får bli en Britney.

Image

 

9 thoughts on “Hårinspiration med Blogghen.

  1. Haha, så där ser jag ALLTID ut! (Helt utan graviditet, då.) Dvs sido”fjunen”, som sticker ut vid öronen, fast mina är längre och går att tvinna så de sticker ut en bra bit till. Det är ett skojigt partytrick. Jag brukar skita i det, säga ”hoppsan” till spegeln när de sticker ut lite extra och tänka att det jag inte ser eller orkar komma ihåg skadar mig inte.

    Gilla

  2. Det är då det är så himla fiffigt med en kortare frisyr. Jag tappade också massor av hår efter att barnet fötts (panik!), men eftersom jag har rätt kort hår slapp jag åtminstone reta mig på fjun när det växte tillbaka. Eller så växte det inte tillbaka. Däremot retar jag mig oändligt på de grå jäklarna som envisas med att bli fler, de har en helt annan struktur än resten och spretar gärna åt helt egna håll.

    Gilla

  3. haha gaah jag känner igen mig. Nu är mitt hår så himla tjockt och fint men kan liksom inte njuta av det då jag vet vad som väntar i samband med amning. Kanske kör en britney jag med för att slippa eländet!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s