Jak er tröt hest.

Istället för att komma hem vid tre kom vi hem vid sju. På grund av ett inställt flyg så fick vi spendera hela dagen på kastrup, vilket visserligen var trevligt men ändå väldigt tröttsamt när vi var inställda på att komma hem. 

Nu är det enda jag vill göra att dricka hallonsoda, titta på musikhjälpen, blunda några minuter och sedan försöka tampas med skräckkänslorna jag har inför PT-passet jag ska på imorgon. PT som i personlig tränare. Privat tortyr. Plötslig terror. Prutt-tufft!

När jag för några veckor sedan försökte avsluta mitt gymmedlemskap så resulterade det naturligtvis i att jag absolut inte sade upp medlemskapet. Jag vet inte riktigt vad receptionisterna på SATS har för utbildning, men jag är rätt säker på att det ingår en hel del övertalningsövningar i den. 

”Hej, jag skulle vilja säga upp mitt medlemsskap här, tack!”

”Jahaaaaa, men neeeej vad trist! Varför då, om jag får fråga? ”

”Ja, eftersom att mina träningspass det senaste året har kostat lite drygt 3000 kronor styck (läs om dem HÄR och HÄR) och jag fortfarande är en soffpotatis så tycker jag inte direkt att det känns värt det, även om ni såklart är SUPERTREVLIGA OCH HÄRLIGA!”

”Jahaaaaa, men neeeej vad trist! Hur kommer det sig då?” *smyger upp en hand på min hand och tittar djupt i mina ögon*

”Ja alltså *börjar flacka med blicken* jag är omotiverad”

”Men duuuuu, då tycker jag att vi gör såhär:”

Här följer alltså ett långt förslag jag inte direkt begriper något av men eftersom att hen i receptionen är så härligt trevlig och jag en sådan förbannad fegis så slutar det med att jag inte går därifrån med ett uppsagt gymmedlemskap utan istället med en inbokad PT-timme? Lär dö imorgon. Ifall jag gör det kan ni lämna era dödsrunor här i kommentarsfältet. WÄÄÄ

En reaktion på ”Jak er tröt hest.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s