Ett avsked.

Idag har varit en dag av avsked.

Bland annat har vi tagit avsked av Luxemburgs matkultur genom att strosa genom ett jättevaruhus med bättre utbud än vilken saluhall som helst. Vi lämnade återigen barnvagnen hemma och förflyttade oss medelst bärsele. Det gick bra. Barnet fick spatsera på golvet och vi behövde inte hitta någonstans att ställa vagnen. Vi spenderade timmar med att sukta efter vaktar, ostar, marmelader, patéer och viner, innan vi bestämde oss för några småsaker och åkte hem. 

Image

 

Sedan tog jag avsked av all värdighet och tog en helt samlös selfie i badrummet. Eller ja, faktum är att jag tog en hel serie av egobilder som nu ligger och tar upp en ohemul massa plats i min telefon. Den här nöjde jag mig till sist med. Spegelmin, seriositet och grynig kvalitet till följd av facecam. MEN TITTA VAD PLATT OCH FINT MITT HÅR ÄR!

Image

Sist men inte minst så tog jag farväl av mitt förnuft, min förmåga att tänka efter och gav istället vika för min impulsiva ådra. Det hela resulterade i en ojämn, spretig och fantastisk Amelie-lugg på barnet. Nej, jag kanske inte har klippt någons hår förut och njä, jag visste nog inte riktigt hur mycket en ettåring som ska bli klippt egentligen KAN röra på sig, men äsch. Gjort är gjort. Nu ska jag bara försöka få barnafadern att förlåta mig för att jag klippte bort den långa, tufsiga lugg som han älskade att pilla på. 

Image

Imorgon tar vi farväl av vår semester och kommer hem, lagom tills att musikhjälpen har dragit igång ordentligt. Det ska bli roligt fast tråkigt.

7 reaktioner på ”Ett avsked.

  1. Herregud nu är jag ute med håven och tigger! Jag har startat en insamling till Barncancerfonden och vill så gärna att alla alla alla ska stötta den och lämna pengar så att vi kan bekämpa barncancern. Eftersom du är en av mina absoluta favoritbloggare så lämnar jag en länk här så kanske du och dina läsare vill hjälpa till i den må ni kan 🙂

    http://www.barncancerfonden.se/1309354722/

    Tusen tack! God jul och kram!

    Gilla

  2. hehe, jag har klippt ungefär likadan lugg på mig själv. orkade inte bry mig om att den blev sned och lite för kort utan tänkte att det istället såg ”coolt” och ”modernt” ut. lurar mig omgivning osv.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s