Semester.

Dagarna går så himla fort när en har kul.

Igår var vi i tyska staden Trier där vi gick på julmarknad, åt kebab, shoppade och tittade på massa gamla byggnader och hus. Utöver det så lyckades jag med konststycket att tappa bort vårt bankkort som hela resbudgeten fanns på. Jag som aldrig tappar bort någonting lyckades helt plötsligt tappa bort alla våra möjligheter att köpa någonting mer. Grattis till oss! Som att det behövdes mer otur. Efter att ha gråtit några förtvivlade tårar, snorat på dunjackan och spärrat kortet så löste Kärmor det hela för oss (tack kärmor) så att det kändes okej i magen igen.

Image

Karl Marx hus! 

Image

Basilikan i Trier. Skitstor. Barnet fick en släng tourettes och gapade AH AH AH AH AH AH AH för att testa både eko och gränser. (Gränser långt ifrån nådda, tyckte som vanligt bara att hen var bedårande helt oavsett)

Image

Körde konceptet ”all underhållning är bra underhållning” när barnet började tröttna på strosandet. 

När vi kom tillbaka till Lux gick jag och J ut och drack lite öl på lokal. Vi hann med tre stycken innan vi ledsnade, gick förbi en lokal mack, köpte chokladeclairs och gick hem och tittade på några avsnitt Masterchef Australia, även känt som VÄRLDENS BÄSTA TV-PROGRAM! (OBS: Bör absolut inte förväxlas eller förknippas med den vederstyggliga svenska varianten. Läs mer HÄR vad jag tycker om saken)

Det är onekligen härligt att vara på semester. Särskilt semesterkonceptet ”att hälsa på en vän eller släkting”, som är så avslappnande. V får leka med sin underbara farmor, J får träffa sin mamma och jag min kärmor, jag och J får sovmorgon och får möjligheten att hitta på roliga saker hop. Som idag, när vi tog en långpromenad genom Grund, som är den gamla delen av Luxemburg, belägen långt ned i en dalgång. Så himla vackert. Trots att luften luktade hundbajs, var en plusgrad och full av småspikigt duggregn var det väldigt trevligt. Kan bara föreställa mig hur vackert här är på sommaren. *ler rosor på kind och solsken i blick*

Image

Titt-ut genom lill-håle

Image

Tappert försök att få med spring-barnet på bild.

Image

Vad händer? Varför får denna gatukonst sitta uppe?

Image

KOLLA VAD FINT!

Image

KOLLA SÅ HIMLA RÅSTOR

Image

På språng!

 

2 thoughts on “Semester.

 1. Åh, Masterchef australia är fantastiskt! Jag har sett varenda avsnitt, säsong 2 har jag sett två gånger 😛
  Vad fint ni verkar ha det, trots massa otur. Visst är det härligt att hälsa på släkten, man kan som slappna av på ett annat sätt än hos till exempel vänner med icke barnsäkrade hem. Hoppas ni får en fortsatt trevlig semester!
  /Johanna, som gick i 7mu på Teg när du gick i 9mu

  Gilla

 2. Men jaaaaa, äntligen någon mer som insett att Masterchef Australia är världens bästa program! Alla andra versioner av Masterchef är helt omöjliga att titta på nu?!

  Blev semestersugen nu btw när jag såg era bilder. Sån mysig resa!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s