Flyga med ergobaby.

Vi tog faktiskt inte med oss någon barnvagn på resan. Kärmor hade köpt mängder med barnattiraljer så allt vi behövde fanns redan på plats, varpå vi bestämde oss för att lämna barnvagnen hemma. Vi tog därför bara med oss ergon, som vi utrustade J med. Vi behövde våra händer till väskor och tyckte dessutom att det kändes skönt att kunna sätta fast Klätter-Karlsson på magen eller ryggen istället för att försöka hindra henom från att klättra ur vagnen.

Två sekunder efter att (den något halvdåliga) bilden nedan togs så började unga Klätter-Karlsson klippa med sina långa ögonfransar och lagom tills att vi skulle boarda planet så hade hen dessutom somnat i selen. Fickan på framsidan av selen passade alldeles utmärkt att förvara en blöja, tre pass och tre boardingkort i, vilket gjorde att det gick snabbt och smidigt att boarda planet trots tolvkilosbarn på magen. 

Resa med ergo funkade med andra ord alldeles utmärkt. Nästa gång hade jag dock velat skippa den halvotympliga dunjackan jag valde att ha på mig hela resan (hej fyra miljoner grader), den undermåliga och oergonomiska skinnryggsäcken utan dragkedjor samt det låga blodsockret vi själv valde att förse oss med.

 Imageo

One thought on “Flyga med ergobaby.

  1. När vi åkte utomlands med tvillingarna 9 månader och storebror 2,5 år hade vi inte heller med vagn på resan dit och hem (hyrde sulky på hotellet). Tvillingarna fick åka i sele (ergo respektive manduca) på flygplatserna eller ibland satt storebror i selen och en liten fick vara i famnen på någon i ressällskapet. Tyvärr lyckades vi pricka in så att tvillingarna hade 40 graders feber hela veckan 😦

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s