Framme i Luxemburg.

Nu har vi äntligen tagit oss hit. Eller ja, vi kom fram till luxemburg redan vid tolvsnåret men då andra saker har stått på agendan fick det bli en snabbuppdatering nu istället. Jag tycks ha dragit på mig något slags nu-är-det-dags-att-ha-semester-och-slappna-av-feber och får spendera sängen i horisontalläge i svärmors soffa. Hon har tagit fram filt i olika färger, små pärlor, snören, sytråd, nålar och grejer så nu tror jag att det vankas julgranspynt. Vi får se vad jag lyckas åstadkomma för något. Kanske syr jag Ernst (<3) i miniformat.

Ogillade länge Ernst Kirschteiger MEN det var också innan jag hörde avsnittet av Värvet där Kristoffer Triumf intervjuar honom. Vilken genomgo människa han verkar vara. Nu ska jag bara ta och skaffa ett eget orangeri bredvid hans så att vi kan bli orangeribuddies, sen ska vi gå omkring och carpa* skiten ur julen. ÄLSKAR DIG ERNST! Gillar inte inte honom än så lyssna på värvet. Det kommer bli den mysigaste timmen i era liv. På ett bra sätt.

* Carpa: Det en gör när en anammar uttrycket carpe diem.

4 reaktioner på ”Framme i Luxemburg.

  1. Kan bara hålla med om Ernst! Orkar inte kolla på karln nu heller men efter Värvet intervjun måste jag bara älska honom ändå:) Krya på dig och ha en finfin vistelse i Luxemburg!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s