Hyreskarriärist, schmyresschmarriärist!

Vi håller på med sista steget i ett lägenhetsbyte nu, hyreskarriärister som vi är. I några månader har vi haft en annons ute för att se om vi har kunnat hitta något vi gillar och nu har det äntligen dykt upp ett byte! (i en helt annan stadsdel såhär lagom tills att vi fått en förskoleplats till V…)

Vår överenskommelse är klar så nu är det bara papper som ska godkännas, ögonbryn som ska rynkas, lägenheter som ska besiktigas och andra tråkiga och ångestladdade grejer kvar innan vi eventuellt blir hyresgäster i en etagetrea med kamin, stora takfönster och 96 kvadratmeter. Det skulle vara helt fantastiskt om vi äntligen får möjligheten att ge V ett rum, bo i en lägenhet där vi både kan ha folk över på middag OCH övernattning och dessutom hamna i ett naturskönt område med bra anslutningar samt massa skolor/förskolor. Är det nu vi hittar hem och äntligen kommer till ett ställe där vi ska bo längre än bara en liten stund?

Jag hoppas det. Håll tummarna för oss! Det börjar nämligen klia ordentligt i tapetuppsättarfingrarna.

4 reaktioner på ”Hyreskarriärist, schmyresschmarriärist!

  1. Herreguttan vad fint det vore för er! Jag känner ju inte er personligen, men jag glädjs alltid åt en ny lägenhet åt människor. Det ger en sån himla skjuts uppåt och det känns som att livskvaliteten blir bättre.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s