Extreme barnrum makeover.

Alltså, jag är på intet vis en inredningsfascist. Jag kan på min höjd medelst chipsfettiga händer klicka mig in på pinterest och sucka OOOOH och AAAAH när jag ser någon som har lyckats få till något fint, men att faktiskt lyckas omsätta det till verklighet? Njä, not so very jättemycket njet.

Däremot misstänker jag att faktumet att barnet snart kanske kommer att få ett eget rum kommer att förvandla mig till Ty Pennington upphöjt till fjortontusen. På knark. Under en psykos. Med sockerchock.

Ser framför mig hur barnet hintar någonting om att hen skulle vilja ha en världskarta varpå jag stelnar till, ställer ifrån mig kaffekoppen jag sitter med och sätter mig på knä vid hen. Jag lägger min moderliga hand på axeln och säger ”det kan vi nog ordna hjärtat”. Efter ett glädjerop från barnet så rycker det till i ögat på mig.  Det börjar spritta i lemmarna på mig och PLÖTSLIGT så ställer jag mig på soffbordet med en megafon och vrålar ”KLART DU SKA HA EN VÄRLDSKARTA! FÖRST SÄTTER VI EN VÄRLDSKARTA PÅ VÄGGEN OCH SEN SÅ KÖPER VI LITE FINA VÄRLDSKARTEPOSTERS ATT HÄNGA PÅ VÄGGEN. VI KANSKE KAN KÖPA LITE FINA SÄNGKLÄDER MED KONTINENTER PÅ OCH SÅ BYGGER VI IN SÄNGEN I EN JORDGLOB. SEN SÅ KARVAR VI UT ETT VÄRLDSHAV I GOLVET, BYGGER EN VULKAN I VÄGGEN OCH OPERERAR OM DIG TILL EN KOMPASS. SEN SÅ SÅG JAG NÅGON PÅ PINTEREST SOM HADE GJORT EN STJÄRNHIMMEL I TAKET OCH MÅLAT EN OLJEMÅLNING AV KRISTOFFER COLUMBUS SÅ DET ÄR VÄL KLART ATT DU SKA HA VÄRLDSKARTEGOLV VÄRLDSKARTEGOSEDJUR VÄRLDSKARTEGODIS VÄRLDSKARTEMÖBLER OCH ALLT!!!!”

Jag är lite nervös faktiskt. Måttfullhet är inte min grej.

3 reaktioner på ”Extreme barnrum makeover.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s