Domän, schmonän.

Förresten så har jag köpt domänen blogghen.se. Det känns bra och kul men hade förmodligen känts braigare och kuligare om jag hade fattat vad jag ska göra med den. Måste jag köpa till webbhotell? Måste jag flytta på bloggen? Eller kan jag bara fixa så att folk som går in på blogghen.se liksom kastas hit? Kanske finns det något datorproffs där ute som kan konsulta och hjälpa mig lite med detta?

Mvh / proffs på internet och andra coola data grejer since 1987

One thought on “Domän, schmonän.

  1. nejdå du behöver bara rikta alla som går in på blogghen.se till den här bloggadressen.
    Logga in där du har köpt domänen så borde du hitta där nånstans om du gräver lite bland deras menyer. Vart äre du har köpt den?

    PS. det var fan i mig på tiden. DS.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s